Spar en formue på forsikringer og a-kasser

forsikringwhu

Hvem tilbyder de bedste tilbud på bilforsikringer, husforsikringer, indboforsikringer? hvor finder jeg den bedste a-kasse? Det kan være rigtigt svært at gennemskue disse markeder, men én hjemmeside kan hjælpe dig på rette vej.

Billig forsikringstilbud

Jeg var inde på Mikonomi.dk, da jeg ikke var tilfreds med mit nuværende forsikringsselskab, som er forholdsvis dyr. Jeg var lidt skeptisk fra starten, men min skepticisme skulle inden længe vise sig at være uden grund.

Jeg søgte et samlet tilbud på alle mine forsikringer, dvs. bil-,hus-,indbo- og ulykkesforsikring. Allerede fra forsiden bliver man mødt med en boks hvor man blot skal oplyse bilens nummerplade.

Jeg tastede bilens og mine oplysninger ind, hvorefter jeg skulle sætte flueben for hver af de andre forsikringer jeg ønskede tilbud på. Herefter fik jeg at vide at jeg blot skal vente på at tilbuddene kommer trillende

Stor besparelse

Inden længe ringede tre forsikringsselskaber mig op, og de gav mig hver især deres forsikringstilbud. I min dialog med forsikringsselskaberne fandt jeg hurtigt ud af, at en stor besparelse var rundt på hjørnet.

Jeg bad dog alle forsikringsselskaberne om at sende mig deres forsikringstilbud via e-mail, så jeg kunne sammenligne både priser og dækninger. På den måde kunne jeg nemt få et overblik over hvor meget jeg egentlig ville få for pengene.

I sidste ende valgte jeg et forsikringstilbud, hvori jeg fik en samlet besparelse på ca. 10 procent i forhold til mit gamle forsikringsselskab. Når man tænker på at denne besparelse er for alle mine forsikringer, løber det hurtigt op i store penge i samlet besparelse.

Fantastiske sparetips.

Herudover var jeg meget begejstret for de spareguides der var på Mikonomi.dk. Jeg var især meget glad for et råd; at man skal forhandle sig til bedre pris når man har forsikringsselskaberne i røret. Det hjalp faktisk en del.

Deres spareguides er målrettet til hver forsikringstype. Dette vil sige, at du eksempelvis får råd til hvordan du sparer penge på din husforsikring. For eksempel kan du spare penge ved at skifte fra stråtag til hård tag.

Indboforsikringen kan du også spare penge eksempelvis ved at få sat alarm op eller ved få sat flere eller bedre låse på dine døre og vinduer. Alt i alt er mit møde med denne side så positiv at jeg lige nu overvejer at benytte mig af deres a-kasse sammenligning, hvor man kan finde tilbud på a-kasser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>