Populære-blogger-emner

Tjen penge på at blogge: De populære emner

Er du en af dem, som har en drøm om at blive selvstændig? Så bør du overveje at blive blogger. Flere og flere lever udelukkende af at blogge om alt lige fra dagligdags ting til ferier og produkter. Det kan du også komme til! Find ud af, hvilke emner der er penge i her.

Fitness/vægttab/genoptræning

Et emne som i den grad batter, når det kommer til at blogge er fitness. Der er rigtig mange mennesker, som på et eller andet tidspunkt i deres liv, har et ønske om at komme i bedre form. Det kan være alt lige fra et mindre vægtab, til hvordan man bliver skåret i granit.

Du skal tænke over to ting når du starter en fitness blog:

1. Oprigtighed

Folk vil gerne følge personer som de kan relatere til. Går du eksempelvis gennem et større vægttab, som du gerne vil blogge om, så fortæl om dine tanker – både de positive og de negative.

Ved at følge dette råd, giver du dine læsere en fornemmelse af at de kender dig, hvilket øger sandsynligheden, for at de gerne vil fortsætte med at følge med i dit liv.

2. Vær et forbillede

Mange mennesker følger bloggere som de ser op til. Bare rolig – det betyder ikke at du behøver at være en supermodel. Har du opnået noget, som dine læsere også godt kunne tænke sig at opnå, er du et forbillede for dem.

Madopskrifter

Hvis du er en haj til at lave mad og ovenikøbet synes det er sjovt at eksperimentere med madlavning, så bør du lave en blog med madopskrifter.

Der er nemlig mange andre, som deler denne passion med dig. Det betyder dog ikke at de er ligeså kreative og søger måske lidt inspiration.

Fotografier

Hvis du nyder at tage billeder, så er en fotoblog en mulighed. Du kan både benytte bloggen til at give tips og tricks til, hvordan man tager de bedste billeder. Denne type vejledning er der mange som søger.

Derudover kan du blære dig med dine egne værker og lade dem være en inspirationskilde for andre sulte fotografer.

Hvor kommer pengene så ind i billedet?

Der findes flere metoder hvorpå du kan tjene penge på din blog – her får du et udsnit af de mest populære:

  • Provision gennem affiliate aftaler
  • Sponsoreret indhold for virksomheder
  • Annoncering for virksomheder

Det eneste du skal fokusere på, når du starter en blog er at lave indlæg som tiltrækker mange læsere. Når du har skabt dig et højt antal af besøgende, skal du nok komme til at tjene penge på din blog.

Artiklen er udarbejdet af AW Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>