Tjen penge med M3Panel på alternative måder

En alternativ pengemaskine

Pengene hænger ikke på træerne. Det kunne du måske godt tænke dig, men hvis det var tilfældet, så ville inflationen nok også stikke helt af, og så ville pengene ikke være meget værd alligevel. Til gengæld hænger pengene løst på nettet, I hvert fald hvis du styrer uden de mange scams, som ikke gør andet end at spilde din tid og stjæle din data.
Herunder finder du områder og nogle hjemmesider, hvor du kan tjene penge, og som er helt reelle.

IT-konsulent

Har du kompetencer indenfor programmering, cloud computing, IT-sikkerhed, databaser, helpdesk eller andet, findes der mange steder der kan bruge dit hoved. Du kan bla. Besøge hjemmesiderne; Visma.dk, Konsulenter.dk og Worksome.dk, som alle sammen er bindeled mellem arbejdsgivere og IT-kyndige personer.

Online markedsføring

En af de mest kendte hjemmesider for freelancere er Fiverr.com, som også tilbyder deres platform til personer der har specialiseret sig i online markedsføring, fx, Google ads, SEO, Facebook ads, konverteringsoptimering, email marketing, samt alle de andre specialer inden for online marketing. Fiverr er dog ikke den eneste, men nok det mest oplagte sted at starte.

Betalte undersøgelser

Hvis du ikke mener at du har nogen af ovenstående kompetencer, kan betalte spørgeskemaer være en mulighed for dig. Her kan vi bla. nævne M3panel.dk, som har specialiseret sig i online kvantitative undersøgelser og driver et panel. Der bliver ikke stillet krav til dine kvalifikationer, når du tilmelder dig et online panel, ud over at du skal give nogle få oplysninger om dig selv, så som køn, alder, postnummer og email (da undersøgelserne vil blive sendt til dig på mail)

Grafisk design

Har du styr på Adobe-pakken – primært Illustrator, Photoshop og Indesign, så kan du også tjene en ekstra håndøre på de færdigheder. Der er mange firmaer, som har brug for et nyt logo, at få sammenklippet en reklamevideo, lavet deres egen personlige font til hjemmesiden eller have lavet designguidelines, så de får et konsistent udtryk på både hjemmeside, i forretninger og i deres markedsføring.

Denne type opgaver fylder også meget på nogle af de tidligere nævnte hjemmesider.

Hvilke andre opgaver findes der?

Der findes mange områder at tjene penge online, men for at undgå at dette indlæg bliver alt for langt og uoverskueligt, har vi lavet en kort liste, som du selv kan undersøge:

  • Tekstforfatning
  • Musik/lyd
  • Markedsanalyse
  • Juridisk hjælp
  • Virksomhedsstrategi
  • Hjælp til ansættelser
  • Coaching
  • Gaming
  • Influencer

Mulighederne er mange, og selvom du ikke har erfaring med noget af ovenstående, så har du altid en backup-løsning i at besvare spørgeskemaer eller deltage i fokusgrupper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>