rulleskøjter aktiviteter corona

Sådan holder du dig i gang under corona

Det er lidt af en opgave for mange at holde sig i gang under corona-pandemien og særligt i forbindelse med lockdown, hvor de fleste fitnesscentre og sportstilbud er lukket. Men det er utrolig vigtigt for den mentale og fysiske sundhed, at du ikke går helt i stå. Her får du tre bud på aktiviteter, du kan bruge til at holde dig i gang.

På med vandrestøvlerne 

Der er ingen tvivl om, at danskerne bruger ekstra meget tid i naturen i disse dage. En af de aktiviteter der er steget i popularitet i forbindelse med corona er vandreturene. Her får du både muligheden for at bevæge dig, være social og nyde den danske natur. Inden du kaster dig ud i det, så sørg for at anskaf dig nogle ordentlige vandrestøvler – og husk endelig at gå dem til, inden du begiver dig afsted på en længere tur.

Find YouTube frem på iPaden 

Der har altid været et væld af træningsvideoer på YouTube, men der er kun kommet flere til, nu hvor sportstilbuddene er lukket. Er du allerede glad for en bestemt sportsart, så kan du helt sikkert finde nogle træningsvideoer indenfor den på YouTube. Det er samtidig også den perfekte tid at prøve noget nyt, så hvis du altid har ville i gang med yoga, så har du for alvor muligheden nu. Der findes et væld af dygtige instruktører på YouTube, som giver nogle af deres programmer væk gratis.

Tag rulleskøjterne frem

Rulleskøjter er en fantastisk måde at holde sig i gang på, og for mange bringer de gode minder fra barndommen tilbage. Samtidig får du også lov til at udfordre din motorik og din krop, som ellers kan være meget sidestillede i forbindelse med corona. Sørg for at tag et sted hen med gode stier, hvor du kan rulle forholdsvist uforstyrret, indtil du har mere styr på det. Husk desuden altid lige at tjek vejrudsigten først, så du ikke ender på spejlglatte stier.

Et spørgsmål om balance

Som altid er det at holde sig sund et spørgsmål om balance, og din mentale sundhed er mindst ligeså vigtig som din fysiske. Lad derfor være med at slå dig selv i hovedet, hvis du ikke får trænet så meget, som du plejer, Det er særligt vigtigt at huske, hvis du har en træningsafhængighed, som det eksempelvis er tilfældet for nogle med spiseforstyrrelser. Her er det ekstra vigtigt at finde en god balance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>