Rejsen du aldrig vil glemme

safari i tanzania

For de fleste danskere er det at rejse noget, som man ikke kan få nok af. For mange er det en livsstil at rejse rundt i verden og opleve nye, smukke og spændende steder. Der er stor forskel på, hvilken type ferie man er til, og om man foretrækker badeferie, skiferie eller storbyferie. Mange har tendens til at tage på samme type ferie eller endda til samme destination flere år i træk. Til tider kan man dog have brug for inspiration til, hvor næste rejse skal gå hen.

Få den bedste safari-oplevelse i Tanzania

Safari i Tanzania er en oplevelse, du absolut ikke bør gå glip af. Tanzania er uden tvivl et af verdens bedste safarilande, hvilket betyder, at du her får muligheden for en unik safari-oplevelse. Safari er de seneste år blevet et attraktivt rejseønske for mange danske rejselysne. Det vilde dyreliv på savannen er for de fleste både fascinerende og skræmmende, da der findes anderledes og ikke mindst farlige dyr iblandt.

Når du tager på safaritur i Tanzania, har du muligheden for at komme helt tæt på de vilde dyr. Du ser dem i deres naturlige og vante omgivelser, som du aldrig har set dem før. En safarirejse til Tanzania byder på masser af nationalparker med storslået natur samt nogle af verdens mest imponerende dyr. Du kan opleve elefanter, zebra, bøfler og ikke mindst løverne mens de jager deres bytte på Serengetisletten. Derudover kan Tanzania byde på Selous Nationalpark, som er Afrikas største nationalpark. Her vil du have mulighed for at opleve både næsehorn, flodheste og mange andre vilde dyr. Som en helt unik oplevelse, kan du nu også opleve Ruaha Nationalpark, som er en safaritur til fods. Dette er en helt eventyrlig safari-oplevelse.

Mere end bare en safari-oplevelse

Rejsen til Tanzania byder på meget mere end blot de eventyrlige safariture. Det er et land, som kan tilfredsstille størstedelen af alle rejselystne, uanset hvilken type ferie man er til. Tanzania byder både på afslapning, oplevelser og aktivitet.

Med en rejse til Tanzania, er det muligt at opleve paradisøen, Zanzibar, som tilhører landet. På Zanzibar vil du opleve lange hvide sandstrande med turkisblåt vand. Her kan du sidde på stranden og nyde kolde drinks med den smukkeste udsigt over vandet. Programmet vil her stå på ren afslapning.

Er du derimod typen, der kan lide at være aktiv og udfordre sig selv, har du mulighed for trekking i helt unikke områder. Der går både trekkingture til Mount Meru samt til Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

Rejsen til Tanzania vil med sikkerhed blive en eventyrlig oplevelse, som du aldrig vil glemme!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>