Rustbeskyttelse

Tips til hvordan du bedst vedligeholder din bil

Er du indehaver af en bil, så ved du formentlig at det er vigtigt at vedligeholde den. En bil der løbende ses efter i sømmene har en længere levetid, hvilket også er en fordel hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge din bil videre. Men hvordan vedligeholder du den bedst? Det kan du få svar på her , hvor vi har samlet nogle af de vigtigste tip til at vedligeholde din bil.

Overhold serviceeftersyn

Som bilejer kan man lige så godt sørge for løbende at få eftersynet sin bil. I sidste ende kan det blive dyrt og ikke mindst farligt hvis skaderne ikke opdages i tide. Jævnlig eftersyn af bilen er også en investering i din bils levetid, og gør den mere attraktiv når den skal have ny bilejer.

Undervognsbehandling

Det danske vejr med sne, kulde og fugt, er hårdt for din bil, og det er derfor alfa omega at sørge for en en undervognsbehandling hvert 2. eller 3. år. En undervognsbehandling giver bilen en god rustbeskyttelse, hvilket sikrer en længere levetid. Desuden har en rustbeskyttet undervogn den fordel at kørestøj reduceres grundet det beskyttende lag.

 Vask din bil

For at holde rusten på afstand er det vigtigt at vaske bilen jævnligt, samt få den smurt med en beskyttende voks. Får bilen skrammer i lakken, så få det fikset inden der går for lang tid, da der ellers kan opstå rust.

Reparer skader

Får du skader på din bil, store som små, så hellere få dem ordnet end at lade stå til. En lille skade kan nemt udvikle sig til en større og på den måde slide på bilen. Skader der ikke bliver repareret kan desuden have betydning når du ønsker at sælge bilen videre.

Dæktryk

Det er vigtigt løbende at tjekke dæktrykket på din bil – gerne en gang om måneden. Er luftrykket i dækkene ikke korrekt, kan det have konsekvenser for sikkerheden, mængden af bilens brændstofniveau samt hurtigere slid.

Ryg ikke i bilen

Er du ryger, så lad for guds skyld cigaretterne ligge når du kører bil. Har du først røget i din bil, kan det være svært at komme af med lugten igen, og en bil der lugter af røg er svær at sælge videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>