raad-om-boligopvarmning

Få gennemgået din boligs opvarmning

Gruer du altid for varmeregningen, fordi du synes den som regel er alt for høj? For mange mennesker er varmeregningen en stor udgift i budgettet. Hvis du er en af dem, bør du overveje at få professionel energivejledning, som kan råde dig til en bedre løsning og højst sandsynligt en lavere varmeregning.

Spørg en ekspert i boligopvarmning

En ekspert i boligopvarmning kan være med til at kortlægge, hvorledes du kan udskifte din nuværende løsning til en mere økonomisk og endda mere miljøskånsom løsning.
Dansk Varme Service har stor erfaring med at rådgive om boligopvarmning, og kan rådgive om og tilbyde løsninger, der omfatter:

  • Olie- og naturgaskedler
  • Oliefyr
  • Olietanke
  • Fjernvarmeløsninger
  • Jordvarmeanlæg
  • Varmepumper
  • Solvarmeanlæg
  • Træpillebrændeovne og træpilleanlæg

Dette gør Dansk Varme Service til den ideelle sparringspartner, da de har kendskab til stort set alle områder af boligopvarmning og kan svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

Internettet flyder over med gode råd og meninger omkring boligopvarmening, og det kan være rigtig svært som privatperson at finde rundt i alle de velmenende råd, som ofte er farvet af holdninger og måske også uvidenhed. Derfor er det en god ide at få rådgivning fra nogle af de etablerede selskaber på markedet, som har stor erfaring med, hvad der er den ideelle løsning for den enkelte forburger, givet deres boligsituation.

Andre tips til en mindre varmeregning

Hvis du vil spare på varmeregningen og skåne miljøet, er der desuden en række forskellige tips til, hvordan du på bedste vis kan gøre dette.

Hvis du generelt har bare en ældre model af naturgas- eller oliefyr, vil der være mange penge at spare, hvis du udskifter det til en nyere model, da teknologien løbende udvikles.

En anden mulighed for besparelser på varmeregningen er ved at kontrollere isoleringen i dit hus. Du kan få en specialist til at tjekke, om isoleringen fungerer, som den skal. Eller du kan selv måle det. Derudover er det også en god ide at få gennemgået din boligs vinduer. Har du ældre vinduer, kan varmen hurtigt forsvinde ud denne vej. I sådan et tilfælde bør du få dine vinduer skiftet til energibesparende vinduer.

Med disse ændringer på din bolig, er du rigtig godt på vej. Og husk, du kan få tilskud til ændringer på din bolig, der vedrører energiforbedringer så som netop udskiftning af fyr, isolering og vinduer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>