sommermode-2019-tendenser

Her er sommerens vigtigste tendenser

Hvad er sommerens største modefarver? Hvilke sommerkjoler skal du gå efter? Og hvordan skal solbrillerne se ud i sommeren 2019?

Find et udpluk af tendenserne i sommermoden her, og få det store overblik over de vigtigste tendenser i sommermoden 2019 på frbc-shopping.dk, hvor blogger og influencer Sofie Parelius har udpeget sommerens musthaves og key-items.

Sommerens vigtigste detaljer

Sommeren byder ikke kun på de florlette og feminine sommerkjoler. Til sommer kommer vi nemlig til at se de chunky arbejdsbukser med store lommer og brede ben. Bukserne er en del af den store workwear-tendens, som vi ser netop nu – en unisex-tendens inspireret af cool og chunky arbejdstøj i canvas og beige og hvide nuancer.

Sammen med arbejdsbukserne kommer vi til at se de bløde, løse suits, som passer perfekt til de lyse sommeraftenen eller til arbejdet, hvor du ikke kan iføre dig shorts. De løse suits ser cool ud med sæsonens chunky sandaler.

Sommerens print og farver

Sommerens store modefarve er neon. Brug farven som en detalje, når du har fået lidt farve i huden, hvis du ikke er klar til at hoppe i trøjen eller badetøj i neon, fortæller blogger Sofie Parelius.

Sammen med neon ser vi den helt klassiske hvide farve, som du gerne må mikse med cremehvid og hvid denim for at skabe det perfekte sommerlook.

Sommerens sejeste accessories

Når vi snakker accessories i sommermoden 2019 er taskerne ikke til at komme udenom. Taskerne er nemlig den lidt crazy accessory, som gerne må vække opsigt og skille sig ud fra resten af tøjet.

Så gå efter en farverig taske i en vild form, og kombiner tasken med et par lækre cateye-solbriller eller større solbriller i farve på stellet eller glasset til sommer.

Vil du have et overblik over alle tendenserne? Se de vigtigste tendenser i sommermoden 2019 på frbc-shopping.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>