Bjergbestigning på rugbrødsmotor!

Hvis du savner spænding og en actionpræget ferie, så er bjergbestigningrejser måske lige noget for dig? Her får du testet dine grænser, og presse kroppen til det yderste!

Du behøver ikke at rejse til verdens ende for, at få lov til et bestige et bjerg. Du kan bestige bjerge her i Europa, blandt andet i Frankrig og Tyrkiet.  Det hele behøver heller ikke, at være så besværligt. På kiplingtravel.dk, finder du et kæmpe udbud af bjergbestigningrejser.

bjergbestigning

Bestil en aktiv ferie, og bestig et bjerg

Det kan godt lyde kedeligt, at være aktiv på sin ferie, men en ferie behøver ikke nydes på stranden. Du kan sagtens få en super ferie på toppen af et bjerg. Der kan være mange grunde til at bestille en bjergbestigningrejse, men fælles for dem alle er, at du aldrig kommer til at fortryde rejsen. Du vender hjem med hele nye oplevelser, sanseindtryk og bliver en del af et større fællesskab.

Du kan bestille bjergbestigningrejser i alle højder, og klimaer zoner. Turen kan tilpasses individuelle ønsker, eller følge forudbestemte ruter i grupper. Hvis du aldrig har prøvet at bestige et bjerg før, så kan det måske være en god ide at følge en gruppe. Hvis du derimod har erfaring med bjergbestigning, så ville en individuel rejse være perfekt. Her får du oftest en meget større frihed til at bestemme ruten og tempoet. Du kan få lov til at presse dig selv, og teste dine færdigheder i bjergbestigning.

Sikkerheden er i top

Der er ingen grund til bekymring. Når du bestiller en rejse hos f.eks. Kipling Travel, er du sikret en høj ekspertise, og flere års erfaring. Der bliver oftest holdt informations møder inden afrejsen, og på selve destination. Derudover, så kan du finde en masse nyttige tips og tricks på hjemmesiden.  Hvis du er usikker på dit helbred, så kan det måske være en god ide, at besøge din læge. Det skader aldrig, at få et sundheds tjek før man bestiger et bjerg!

Hvor højt kan du nå?

Hvis du har mod på det, så kan du komme helt op over 7.000 meters højde. I destinationer, som Kina og Tibet, er der rig mulighed for at prøve kræfter med nogle af verdens højeste bjerge. Hvis du derimod, ikke har mod på at rejse så langt, så kan du prøve kræfter med Europas højeste bjerg på hele 5.641 meters højde, sammen med en dansk ekspeditions leder.

Hvis du har fået mod på at bestige et bjerg, så er Kipling Travel et rigtig godt sted at starte!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>